Fasadputsning i Stockholm

Är din byggnad i behov av en fasadputsning i Stockholm? Då är det dags att ta kontakt med en firma som specialiserar sig på putsning. Puts är ett ytskikt som har lång hållbarhet och inte behöver skötas om på samma sätt som exempelvis en träfasad.

Har du en byggnad i Stockholm som sett bättre dagar kan det vara dags för en fasadputsning. En fasadputsning gör så att byggnaden ser ut som ny igen. En fasadputsning kan göras på tegel, lecablock, mexitegel, skivmaterial och trä.

Varför behövs fasadputsning i Stockholm?

Vanligtvis behövs en fasadputsning i Stockholm för att åtgärda skador i ytskiktet. Vanliga skador som kan uppstå är sprickor och putsbortfall. Sprickor kan uppstå vid sättningar i väggen eller husgrunden. Ett putsbortfall kan ske i samband med fuktigt väder. Suger putsen upp större mängd väta kan det leda till fuktskador om det aldrig hinner torka.

Som kund kan det vara svårt att veta vilken behandling ens fasad behöver. Kontakta en Otrolig fasadputsning stockholm så rekommenderar de vilken behandling som förnyar din byggnad. Ibland kan det krävas en renovering av befintlig puts och underlag innan själva fasadputsningen kan göras. Som kund kan du känna dig trygg med att du får all information du behöver innan arbetet påbörjas.

Välj fasadputs

Det finns mängder av olika puts att välja bland. Det finns olika färger, texturer och tekniker. Exempelvis bör du fundera på om du vill ha en slät eller en grov yta. Färgval. Har du någon speciell detalj på byggnaden som du gärna vill mura in, eller önskar du ett visst mönster? Genom att konsultera med företaget inför fasadputsningen i Stockholm kan du få många idéer på olika sätt att liva upp byggnaden på. En putsning kan göra byggnaden både mer personlig och få den att sticka ut från övriga grannskapet.

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *