Innebörden av platsbyggt kök Stockholm

Om du går i tankarna på att byta ut ditt kök i Stockholm kan det vara värt att överväga ett platsbyggt kök. Många vet inte vilka enorma fördelar det finns med ett platsbyggt kök och att det ens finns möjligheten att bygga köket på plats helt utifrån dina förutsättningar. Det möjliggör för att sätta ihop ditt alldeles eget kök i Stockholm och begränsar dig inte till färdiga kök på marknaden.

Vad betyder ”platsbyggt kök”?

Benämningen ”platsbyggt kök” kan vara något missvisande då det snarare handlar om ett kök som är speciellt utformat och anpassat efter ett rum. Det är storleks- och formmässigt helt utformat och anpassat efter utrymmet och rummet där köket ska placeras. Man skulle även kunna kalla det för ett måttanpassat kök. Om du väljer ett Produktiv platsbyggt kök stockholm har du alla möjligheter i världen att anpassade ditt kök efter dina unika förhållanden i Stockholm. Lutande väggar, brutna tak, konstiga vinklar – allt är möjligt att lösa med ett platsbyggt kök. Skåp och material byggs ihop efter dina önskemål och skickas sedan hem till dig, precis som ett färdigt kök. Efter att allt material är på plats byggs köket ihop precis som ett färdigt kök, förutom att det monteras ihop helt enligt din vision och planering.

Kostnad för platsbyggt kök Stockholm

Ett platsbyggt kök i Stockholm passar dig som har höga krav på ditt nya kök och kanske inte hittar något som passar dina specifika behov på marknaden. Generellt brukar kostnaden för ett platsbyggt kök kunna bli dyrare än att köpa ett färdigt kök. Det beror självklart på en mängd olika faktorer men generellt blir det dyrare om du vill ”klippa och klistra” ihop ditt kök själv än om du köper ett färdigt kök direkt från en leverantör. Mellan tummen och pekfingret kan priset för ett platsbyggt kök landa på någonstans kring 150 000 kronor men det kan även bli mycket dyrare än så beroende på vilka tillval du gör.

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *