Klurig elektriker i Danderyd

Att elektricitet kräver kunskap vet de flesta, ibland krävs även lite kreativ finurlighet och då gäller det att hitta en elektriker i Danderyd som kan klura ut de bästa lösningarna utifrån givna förutsättningar. Det är inte alltid kabeldragning och kontakter kan placeras eller monteras på första bästa ställe utan det behövs lite extra omsorg av något särskilt skäl.

Elektriker till valpköpare i Danderyd

Ett väldigt speciellt exempel är när en valpköpare i Danderyd plötsligt fick stort behov av att anlita en elektriker. Huset var inte alls valpsäkert, det fanns kontakter och skarvsladdar lite var stans och den gulliga lilla valpen tyckte det var jättekul med de vita ormarna som slingrade sig längs väggarna. Läget var akut. Elkablar och vassa valptänder är ingen bra kombination alls. Då valde den nyblivna hundägaren att anlita en sådär riktigt Otrolig elektriker danderyd och be om råd. Det gällde ju att så snabbt det bara gick få huset valpsäkert utan att för den skull behöva plocka bort alla sladdar.

Jordfelsbrytare och kabelskydd

Det första som gjordes var installation av en jordfelsbrytare, sedan gick man igenom alla olika kablar i de rum där valpen vistades. En del fästes längs väggen, andra samlades ihop i kabelskydd av mer stadig sort. På ett ställe kunde denna elektriker faktiskt dra vissa kablar bakom panelen i det gamla huset i Danderyd. Slutligen sattes det också upp nya kontakter lite högre upp på väggen avsedda för laddning av mobiler och andra tillfälliga ändamål. Det är just i sådana fall som det annars lätt slarvas lite och det kan bli små råttbon av frestande laddkablar som ringlar sig fram.

Naturligtvis är mycket av det som gjordes för den här valpägaren också viktigt för barnfamiljer eller kanske vem som helst. Säkra elinstallationer är aldrig fel och att samla ihop kablar snyggt och prydligt ser både trevligt ut och gör det lättare att städa.

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *