Målare Stockholm investerar i aktier

Det finns en målare i Stockholm som har tjänat sig en förmögenhet på börsen genom att köpa och sälja aktier på börsen. Det har visat sig vara vägvinnande för honom. För den gemena mannen eller kvinnan kan det vara en fälla att ge sig in i men för denna målare i Stockholm har det varit underbart. Under de första tre månaderna av handlande så lyckades han förvandla tiotusen till en miljon! Det är en otrolig ökning i kapital vilket ledde till att de stora bankerna fick upp ögonen för honom. Istället för att kliva över och in i bankvärlden så fortsatte han på samma spår som han gick på, att fortsätta som målare i Stockholm som tjänar pengar vid sidan på aktier!

Kostnaden för erfaren målare Stockholm

Om man ska investera i en erfaren målare i Stockholm så måste man samtidigt investera rätt mycket. Det går inte att gå till vilket målerifirma som helst och förvänta sig att de ska kunna utföra högkvalitativt arbete! Utan man får undersöka branschen och verkligen sätta sig in i huvudet på varje målare i Stockholm och försöka se framför sig hur de ser på världen. Först då kan man genuint förstå hur de ser på att måla och då kommer du förstå vem som kommer att måla ditt projekt bäst!

Målerifirma med enbart egenanställda

Denna man har en egen målerifirma i Stockholm där han enbart använder sig av egenanställda. Så han skippar att hyra in underentreprenörer för sina projekt vilket har visat sig vara vägvinnande för deras affärer. De har lyckats vinna flertalet statliga kontrakt genom att vara de enda som enbart kan prata för de som utför deras egna projekt. Samtliga andra firmor hyr in underentreprenörer vilket kan vara positivt ur ett kortsiktigt anseende men om du ska tänka långsiktigt så tjänar ett företag på att enbart ha egenanställda.

För måleriarbeten så rekommenderar jag att kontakta denna firma direkt!

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *