Professionell murare i Stockholm

Behöver du renovera eller förnya ytter- eller inner-väggar, öppna spisen, din kakelugn eller kanske din skorsten behöver en uppfräschning som kräver en yrkesskicklighet av en murare, så finns vi tillgängliga för dig i Stockholm. Vi hjälper dig att bevara eller höja standarden på din bostad genom vårt gedigna hantverk som professionell murare.

Din murare i Stockholm

Har du behov av en konsultation med ett heltäckande kostnadsförslag innan du bestämmer dig för vilka åtgärder din bostad ska genomgå kan du boka in oss på ett hembesök här Professionell murare stockholm, du kan även göra en offertförfrågan om du vet vad du vill ha hjälp med.

Anlita din kunniga murare

Vi har mångårig erfarenhet inom yrket som murare, vilket är ett mångsidigt byggnadshantverk. Vill du ha ett nytt kaklat badrum med plattsättning av högsta precision som förlänger livslängden i din bostad, och du har ett specifikt önskemål av design, färg och form så kan vi erbjuda dig utbudet av kakel i olika färger och mönster. Även köket kan emellanåt behöva fräschas upp med nytt kakel. Har du en skorsten som behöver muras om, eller rikta om skorstensstocken är vi gärna behjälpliga att utföra ett kvalitetsarbete som håller säkerhetsstandarden för eldning.

Har du en öppen spis eller en antik kakelugn som behöver riktas, muras om och du vill passa på att göra en stuckatur i taklisten som ger din öppna spis eller kakelugn ett vackert helhetsintryck, så uppfyller vi dina önskemål och behov. Vill du ha en ny fasad på din bostad finns vi tillgängliga för dina önskemål och behov.

Vi använder oss av miljövänliga produkter och vi har den senaste prestandan i maskiner och teknik när vi utför vårt kvalitativa arbete. Att vi är miljömedveten gör dig till en ECO-kund hos oss.

Vi finns till för dig när du är redo att göra investeringar i din bostad så att du bevarar en hälsosam standard och känner dig nöjd med ditt hem.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *