Proffsig mäklare i Stockholm

En duktig mäklare i Stockholm är inte så svårt att hitta. Bostadsmarknaden i Stockholm är het och på grund av det finns det massvis av duktiga mäklare. För att hitta en behöver du bara söka på internet och det kommer att komma upp massvis av olika förslag. Jämför priserna och särskilt omdömena för att hitta en Främsta mäklare stockholm som kan sälja just ditt objekt. Det är inte säkert att det bästa alltid är att gå efter den billigaste mäklaren. Det kan vara så att den som är lite dyrare har ett mycket kontaktnät och helt enkelt är duktigare och därmed kommer kunna sälja ditt objekt dyrare. I slutändan kanske du faktiskt förlorar mer pengar på att välja den billigaste mäklaren än vad du sparar. Det är oftast stora summor det handlar om när det kommer till bostadsköp och några tusen hit eller dit spelar inte så stor roll i slutändan.

En mäklare i Stockholm arbetar

Det finns massor av saker som en mäklare ska tänka på när hen ska sälja ditt objekt. Det gäller att hen presenterar det så attraktivt som möjligt med ett säljande språk. Det gäller att göra det vid rätt tidpunkt och det gäller att kunna dölja det som är lite sämre med bostäder genom att inte prata så mycket om det samtidigt som man verkligen lyfter upp det som är bra med bostäderna.

Olika sätt att sätta pris

Det vanliga är att du blir erbjuden två sätt att betala. Antingen så betalar du en fast summa som inte ändras oavsett hur mycket ditt objekt säjs för. Eller så betalar du en lite lägre summa till mäklaren men hen ska ha en viss procentsats på vinsten du gör. Det är du som bestämmer och en proffsig mäklare i Stockholm kommer att kämpa lika hårt för dig oavsett pris.

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *