Intressant med fönsterputs i Stockholm

Det är riktigt intressant hur all fönsterputs i Stockholm håller betydligt mycket högre kvalité ön samma tjänat i andra städer. Det har att göra med att Stockholm är en konkurrensutsatt stad som gör att varje firma får utveckla sin fönsterputs för att vara kvar och inte hamna efter. När det kommer till att utveckla sin produkt är Söder om Söder den städfirman som lyckats bäst med det. De är en erfaren partner för varje fastighetsägare och företag att arbeta med i Stockholm. Med deras fördelaktiga städavtal som har revolutionerat branschen har de lyckats ta stora marknadsandelar från sina konkurrenter.

Vad kostar fönsterputs i Stockholm?

Priset för att anlita en firma Stockholm för fönsterputs skiljer sig mycket från städfirma till städfirma. Om städfirman finns på förmedlingstjänster så blir tjänsten även dyrare i och med att förmedlingstjänsten tar en procent ifrån sina kunder. Då behöver de ju självklart öka sin fakturering till slutkunden vilket gör att offerterna med tiden bara blir dyrare och dyrare. Hade inte de tjänsterna funnits till så hade fortfarande städtjänsterna legat på samma billiga pris per kvadratmeter som de gjorde för några år sedan. Då var städning i princip det billigaste som ett företag eller bostadsrättsförening skulle kunna investera i.

Vilka kunder jobbar de mot?

Söder om söder tar sig an uppdrag mot företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Stockholm när det kommer till fönsterputs. Företaget är främst inriktat mot att arbeta mot så stora fastighetskunder som möjligt. Det är där de som företag kan utnyttja sina främsta egenskaper bäst. Företaget erbjuder allting från städning till snöskottning, gårdsskötsel och mattvätt. Att de arbetar sp brett har gjort de till en helhetsleverantör åt sina fastighetskunder i Stockholm. Alla är inte enbart ute efter fönsterputs i Stockholm utan de flesta söker en helhetsleverantör som kan ta ett helhetsansvar för fastigheten.

Kontakta företaget direkt för en kostnadsfri offert så svarar de inom ett dygn med ett prisförslag!

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *